5 M: A tökéletes Pascucci olaszul

1. MISCELA – A KÁVÉKEVERÉK

A Pascucci szakemberei jól tudják, hogy a nyersanyag -vagyis a kávébab gondos kiválasztása az alapja az igazán jó kávék alkotásának.

2. MACINADOSATORE – A DARÁLÓ

A daráló megfelelő karbantartása, a szemcseméret beállítása sarkalatos pont a minőségi kávé készítésének.

3. MACCHINA – A KÁVÉGÉP

A kiváló aromák és a crema, mely egy igazi espresso koronája, csak megfelelő víznyomással és hőfokkal, mindez csak tökéletes kávégéppel érhető el.

4. MANUTENZIONE – A KARBANTARTÁS

Hiába a tökéletes technika, ha az időszakos karbantartások elmaradnak. Hibátlan kávét csak megfelelően karbantartott gépekkel lehet készíteni.

5. MANO – A KÉZ (AZ EMBER, A MAGA SZAKÉRTELMÉVEL)

Szakértelem, elhivatottság a Pascucci hitvallása. Partnereink képzését, a Pascucci kávékülönlegességek elkészítésének betanítását képzett szakemberünkkel biztosítjuk.