Cukrok, toppingok, édesítők
Pascucci kristálycukor
(2000×5 g)
10 kg
Cikkszám: 42500
A kávé cukor készítéséhez szükséges finomított fehér és finomítás nélküli barna cukrot cégünk az olaszországi Pascucci-tól szerzi be, mely garantálja a magas minőséget, és hogy az Ön által rendelt cukor megfelel a szigorú nemzetközi élelmiszer előírásoknak.
Pascucci nádcukor
(1000×5 g)
5 kg
Cikkszám: 42507
A kávé cukor készítéséhez szükséges finomított fehér és finomítás nélküli barna cukrot cégünk az olaszországi Pascucci-tól szerzi be, mely garantálja a magas minőséget, és hogy az Ön által rendelt cukor megfelel a szigorú nemzetközi élelmiszer előírásoknak.
Pascucci édesítő
250 db
Cikkszám: 42505
Egyike a legfinomabb édesítő szereknek, az italban kiválóan oldódik, adagonkénti kiszerelése kulturált szolgáltatást biztosít.
Pascucci akácméz
150×15 g
Cikkszám: 80103
Az adagonként csomagolt Pascucci akácmézet magyarországi termelőtől szerezzük be, biztosítva ezzel a termék minőségét. A 15 g-os kiszerelés a kávé italokhoz ( melange ) és egy csésze teához is megfelelő mennyiséget biztosít.
Paschicco csokigolyó cc
350 db
1000 g
Cikkszám: 42302
A Paschicco csokigolyó egyedülálló kedveskedés egy finom espresso mellé. Gondosan válogatott arabica kávészem, minőségi étcsokoládé bevonattal. Kellemes, maradandó ízt kölcsönöz az igazi kávéhedonisták szertartásához.
Csokoládé topping
1000 g
Cikkszám: 42105
Számos kávékészítéshez ajánlott kelléket találunk a kávéforgalmazó cégek kínálatában, amelyek hasznosabbak, mint azt első ránézésre gondolnánk. A szabadkezes díszítéshez egy topping szószra és egy dekorációs pálcára van szükség. A díszítésnek két fázisa van: megrajzolunk egy mintát a topping szósszal, majd megformázzuk a pálcikával. A végeredménnyel vendégeinket lenyűgözhetjük.
Karamell topping
1000 g
Cikkszám: 42104
Számos kávékészítéshez ajánlott kelléket találunk a kávéforgalmazó cégek kínálatában, amelyek hasznosabbak, mint azt első ránézésre gondolnánk. A szabadkezes díszítéshez egy topping szószra és egy dekorációs pálcára van szükség. A díszítésnek két fázisa van: megrajzolunk egy mintát a topping szósszal, majd megformázzuk a pálcikával. A végeredménnyel vendégeinket lenyűgözhetjük.