Szálas teák (gyümölcs)

Manila Mango

250 g
Cikkszám: 80317

Az édes fülöp-szigeteki mangó egzotikus gyümölcsökkel kombinálva különleges ízt és édes aromát kölcsönöz ennek a pompás italnak. Ez a tea meglepetésekkel fog szolgálni önnek, valahányszor elkészíti. Esetében a tealevelek leöntésére használt víznek 85-100°C hőmérsékletűnek kell lennie. A leveleket pedig 4–6 percig kell állni hagyni. Összetevők: alma, csipkebogyó, hibiszkusz, ribiszke, ananász- és mangódarabok, aroma.

Wildkirsche

250 g
Cikkszám: 80318

Ennek az italnak a tökéletességét a vörös vadcseresznye aromája adja, amibe enyhén a mandula keserű aromája vegyül. Kitűnő összetételének köszönhetően a legnépszerűbb teák egyike. A főzet elkészítésének a legjobb módszere a tealeveleket 85-100°C hőmérsékletű vízzel leönteni, majd 4–6 percig állni hagyni. Összetevők: csipkebogyó, alma, hibiszkusz, cseresznyedarabok, rózsaszirmok, aroma.

Red Fruit Flush

250 g
Cikkszám: 80319

Ennek a teának a kellemes íze a házi készítésű, még fövésben levő lekvár felejthetetlen aromáját idézi. Kitűnő és különleges gyümölcsösszetétele komplex karakterű teát eredményez. A főzet elkészítésének a legjobb módszere a tealeveleket 85-100°C hőmérsékletű vízzel leönteni, majd 4–6 percig állni hagyni. Összetevők: hibiszkusz, rózsaszirom, alma, narancshéj, bodzabogyó, aroma.

Palm Beach

250 g
Cikkszám: 80320

Ennek a teának az összetétele – vagyis az édes, vörös cseresznye, a fekete ribiszke, valamint az érett banán kombinációja – a napos nyaralások emlékét idézi, és lehetővé teszi, hogy képzeletben újjáélje azokat a felejthetetlen napokat. A főzet elkészítésének a legjobb módszere a tealeveleket 85-100°C hőmérsékletű vízzel leönteni, majd 4–6 percig állni hagyni. Összetevők: hibiszkusz, fekete ribiszke, banán- és cseresznyedarabok, aroma.

Strawberry Flip

250 g 
Cikkszám: 80322

A friss epernek és a lágy tejszín ízének az elegye, amelyhez némi rooibush-aroma társul, egyedi gyümölcsillatú teát eredményez. Elkészítésére vonatkozóan azt tanácsoljuk, hogy a tealeveleket fövő vízzel öntse le, majd hagyja 4–5 percig állni. Összetevők: rooibush, aroma.

Sicilian Orange

250 g
Cikkszám: 80323

Az édes vérnarancs a maracuja trópusi frissességével kombinálva ennek a teának egyedi ízt és frissítő aromát kölcsönöz. Nagyon jó minőségű ital, amelyet mindenképpen érdemes felfedezni, hogy igazán értékelni tudjuk. Esetében a tealevelek leöntésére használt víznek 85-100°C hőmérsékletűnek kell lennie. A leveleket 4–6 percig kell állni hagyni. Összetevők: csipkebogyó, hibiszkusz, alma, narancs, napraforgószirmok, aroma.

Blauer Angel

250 g
Cikkszám: 80324

Ízletes menta, amely az egzotikus gyümölcsök frissességével, valamint édes bogyókkal kombinálva gyönyörű, a virágokéra emlékeztető illatot és zamatot eredményez. Ez utóbbit hosszan tartó utóízként érezzük a szánkban. Hidegen és forrón egyaránt fogyasztható. Ennek az italnak az esetében a tealevelek leöntésére használt víznek 85-100°C hőmérsékletűnek kell lennie. A leveleket 4–6 percig kell állni hagyni. Összetevők: alma, hibiszkusz, csipkebogyó, citromfű, kukoricavirág, szeder, menta, aroma.

Persischer Apfel

250 g
Cikkszám: 80325

Ez a tea édes és lágy, az alma aromáját hordozza, amelybe némi egzotikus citromíz vegyül. Fogyasztása után hosszan tartó édes utóíz marad a szánkban. Csodálatos ital az almát kedvelők számára. A legjobb módszer ennek a teának az elkészítésére a tealeveleket 85-100°C hőmérsékletű vízben 4–6 percig állni hagyni. Összetevők: alma, aroma.

Guarana Heat

250 g
Cikkszám: 80326

A természetes guarana és a friss narancs élénkítő fúziója, lédús és trópusi ízeket ígér, mint egy tengerparti vakáció. Összetevők: alma, rózsaszirom, hibiszkusz, narancs, guarana, aroma.

Multifit

250 g
Cikkszám: 80327

Dinnye-körte ízesítésű vitaminozott gyümölcstea. Összetevők: alma, hibiszkusz, dinnye darabok, sárgarépa darabok, multivitamin granulátum (B1, B2, B6, B12, niacin, pantoténsav, folsav, biotint, E-vitamin, C-vitamin).

Kiwi Colada

250 g
Cikkszám: 80328

A lédús kiwi és az ananász egzotikus kombinációja, az érett bogyók frissességével. Fogyasztása trópusi koktélozásra emlékeztet. Összetevők: ananász, hibiszkusz, alma, szőlő, rózsaszirom, kiwi, eper, aroma.

Almonde Pie

250 g
Cikkszám: 80329

Ez egy nagyon enyhe gyümölcsinfúzió, lédús almával és mandula darabokkal emlékeztet a frissen sütött pite ízére. Sötét színű a csészében. Összetevők: alma, szőlő, körte, szentjánoskenyér, mandula*, fahéj, narancsvirág szirom, kamilla szirom, aroma. Allergén: mandula

Sweet November

250 g
Cikkszám: 80330

Miután elkészült ennek a vörös színű, közepesen testes italnak az illata az érett fahéjéra, íze pedig az édes narancséra emlékeztet. A zamata a karácsony esték hangulatát juttatja eszünkbe. Elkészítésekor a tealevelek leöntésére használt víznek 85-100°C hőmérsékletűnek kell lennie. A leveleket pedig 4–6 percig kell állni hagyni. Összetevők: hibiszkusz, ribiszke, alma, vörös fokföldi rekettye (rooibosh), mandula, fahéj, aroma.