Információk

Szállítási – Fizetési – Vásárlási információk

A webshop GLS futárszolgálattal juttatja otthonodhoz vagy a kért címre a megrendelésedet, vagy pedig egy általad választott GLS CsomagPontra is kiszállítjuk.

1. Házhoz szállítás futárszolgálattal
A futárszolgálattal történő szállítás az adott napon 14 óráig leadott rendelés megérkezésétől számított következő 2 munkanapon belül történik. Ezeket csomagokat a GLS Hungary Kft. futárszolgálata kézbesíti.
A kiszállítással kapcsolatban az alábbi értesítések alapján tudod nyomon követi a csomagodat. Az alábbi értesítések megérkezésének feltétele a megrendelésben helyesen megadott e-mail cím és sms-képes telefonszám.
a. Értesítés kiszállításról e-mail: Ezt az e-mailt akkor küldjük, amikor a csomagodat elkészítettük, és telephelyünkön átadtuk a futárszolgálatnak. A csomag érkezése másnapra várható.
b. Mai kézbesítés email és sms: Ezt az e-mailt és sms-t a futárszolgálat küldi Neked a kézbesítés napján. Ebben az értesítésben jelzi a futárszolgálat a kézbesítés várható idejét egy 3 órás idő-intervallumra leszűkítve. Az e-mail és sms tartalmazza a futár telefonszámát is, így ezen a számon közvetlenül a kézbesítést végző futárral tudsz egyezetni a kézbesítés pontosításával kapcsolatban (pl. pontos kézbesítési időpont, helyszín).
c. Csomagkövetés: Csomagazonosító-szám alapján a GLS Track&Trace oldalán nyomon követheted, hogy hol tart a csomag kiszállítása. GLS vevőszolgálat telefonszáma: (elérhető: hétfőtől péntekig 7:00 és 20:00 óra között)
Ha a fenti értesítések alapján behatárolt várható kézbesítési időpontban vagy címen mégsem tudtad átvenni a csomagodat, akkor a GLS futárszolgálat az első sikertelen kézbesítés után e-mailt küld. A csomagazonosítóra hivatkozva rendelkezhetsz a csomag további sorsáról. (pl. más időpontban, más címre is kérheted)

A futárszolgálat munkanapokon, várhatóan 8:00 és 17.00 óra között szállítja csomagodat.
Szállítási díjak (Magyarországi szállítási cím esetén)
Házhozszállítás és GLS Csomagpontokon történő átvétel esetén:
AKCIÓ!
INGYENES SZÁLLÍTÁS minimum 100 db-os kiszerelés (11.415 Ft) vásárlása esetén
Az akció a készlet erejéig ill. visszavonásig tart.
25.000 Ft alatti rendelés esetén: 1390 Ft
25.000 Ft feletti rendelés esetén: ingyenes

Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének és a visszaszállítás költségének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Webshopunk fenntartja magának azt a jogot, hogy az átvétel megtagadása miatt visszaszállított csomagok címzettjeinek újabb megrendelést kizárólag előre utalással vagy bankkártyával kifizetett megrendelés esetében teljesít.

A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek.

2. Fizetési módok
a. Utánvét esetén a megrendelés ellenértékét átvételkor a futárnál vagy a CsomagPontokon egyenlítheted ki.
b. Előre utalás esetén kérjük a megadott bankszámlára átutalni a vételárat illetve a szállítási költséget. A rendelés feldolgozását az utalás beérkezését követően kezdjük el. Kérjük előre utalás esetén a Megjegyzésben feltüntetni a rendelés azonosítóját.
Bankszámla adataink: SBERBANK 14100017-11030449-02000008
Ügyfélszolgálatunk: PASCUCCI MAGYARORSZÁG 7624 Pécs Tiborc u. 38/2.
Levelezés: Magda Kft. 7623 Pécs Kandó K. u. 4.
Telefonszám: +36 20 966 1037 ( Dorcsák Tímea )

Teljes ÁSZF megtekintése