A kereskedelem és vendéglátás területén közel két évtizedes múltra visszatekintő cégünk, a Magda Kft. éppen egy éve kezdte meg a Caffe Pascucci magyarországi forgalmazását. Az olaszorszégi gyárlátogatás, a tréningek, s a szakmai továbbképzések meggyőztek a tradicionális márka (a Pascucci története az 1800-as években kezdődött. A cég jellegzetes, piros-fehér logója a különleges kávét ismerők és kedvelők számára a minőség szimbóluma) kvalitásait illetően – és a kezdetektől fogva arra törekszünk, hogy a hazai kávékedvelők is megismerjék a Pascuccit. Ennek érdekében a 2008 nyarán, a Millenáris Parkban megrendezett I. Kávé és Koktél Fesztiválon, illetve az őszi szakmai kiállításon, a Hoventán is részt vettünk – utóbbin elnyertük az inspiráló „Legszebb stand” díjat.

A Pascucci iránt érdeklődők nem csupán a rendezvényeken tekinthetik meg termékeinket: törökbálinti bemutatótermünkben – előzetes egyeztetés után – megkóstolhatják kávékeverékeinket, specialitásainkat. Igény szerint tréninglehetőséget is biztosítunk, ahol a résztvevők elsajátíthatják a kávékészítés titkát és megtanulhatják a Pascucci által kifejlesztett kávékülönlegességek elkészítését. Minőségi szolgáltatásain sorába tartozik egyebek között partnereink rendszeres szakmai képzése, kiemelt ügyfeleink pedig a Pascucci főhadiszállásán, Olaszországban mélyíthetik szakmai tudásukat.

A jó kávéhoz magától értetődően minőségi gépek társulnak, nevezetesen a szintén olasz Nuova Simonelli teljes daráló-és kávégép-választéka! Az exkluzivitást keresők számára is van ajánlatunk: a Nuova Simonelli kékvérű elitmárkája, a formavilágát és műszaki tartalmát tekintve is csúcsminőséget képviselő, professzionális Victoria Arduino kávégépek, melyeknek kizárólagos hazai forgalmazási jogával rendelkezik a Magda Kft.

Az idei év terveink szerint a Pascucci magyarországi jelenlétének erősítésének jegyében telik. Budapesti és vidéki referenciahelyeink száma egyre gyarapszik, ám külön öröm számunkra, hogy a szakma mellett a kávészerető „civilek” is megkedvelték a márkát – bizonyíték erre a kavekorzo.hu oldalon megjelent több Pascucci-teszt is( Classic; Mild; POD). A márka presztízsét tovább emelheti, hogy a 2009-es esztendőben várhatóan a Pascucci összes kávékeveréke megkapja az igen szigorú feltételekhez kötött „Bio-caffe” minősítést.

ZÁRÁSKÉPPEN PEDIG EGY MAGYAR VONATKOZÁSÚ ÚJDONSÁG:

reményeink szerint az idén megnyílhat az első Pascucci franchise-üzlet, melyben a cég teljes kávé-választéka, és az eredeti, olasz divatáru-vonal (Pascucci-mode) a vevők rendelkezésére áll!