Pécsen elsőként kóstolhatják a Pascucci Bio Riserva kávékeveréket az Árkádban megnyílt Norbi Update üzletben.

Egy egészséges reggeli mellett a különleges keverék egyedülálló harmóniában adja át, a termőterületek klímája és a földje által meghatározott gazdag íz- és aromavilágot.
A Pascucci története az 1800-as években kezdődött. A cég jellegzetes logója “csak” 50 éves – ám a különleges kávét ismerők és kedvelők számára a minőség szimbóluma. Nem véletlenül: a Pascucci szakemberei jól tudják, hogy a nyersanyag – vagyis a kávébab – kiválogatása az alapja az igazán jó kávék alkotásának. A Bio kávék iránti növekvő piaci igényre a Pascucci válasza a Pascucci Bio. (90-10%) mely ökológiai termesztésből származik. Ez a keverék a manapság divatos ízvilágot tartja szem előtt: a kávé ne legyen “erős”, ne legyen keserű. Legyen egészségesen tiszta! A márkától elvárható minőséget nem egyszerű hozni: Az összetételét alkotó 7 kávé struktúrát ad a kávénak. Magától értetődően mindegyikük megfelel a minősített biogazdálkodás szigorú feltételeinek, így megőrzik eredeti tulajdonságaikat. A 90% arabica magas szintű édességet kölcsönöz a kávénak. A mosott arabica kellemessé és tisztává teszi. Fő jellemzői a szárított gyümölcs és csokoládé íz, mindeközben fűszeres is, édes gyümölcspép és citrushéj nyomai teszik teljessé az aromáját és íz világát. Eszpresszóként nagyot domborít a Pascucci Bio.
Tökéletes kávét kapunk, alacsony (1% körüli) koffeintartalommal  – tudtuk meg a forgalmazótól.