Szemes kávék

Az 1000 grammos kiszerelésű szemes kávékeverékek minden hónapban frissen pörkölve és csomagolva érkeznek raktárunkba a Pascucci montecerignoni pörkölőüzeméből, így partnereink garantáltan aroma gazdag kávékülönlegességeket tudnak készíteni vendégeik számára.

Pascucci Extra Bar Classic

arabica/robusta 60%/40%
1000 g
Cikkszám: 31013

A Classic keverékünk 3 fajta kávéból áll. Olaszországban a 70-es években irányadó hagyományokat és értékeket tükröző, letisztult ízvilággal rendelkezik. Szigorú struktúrájú, fanyar, karakteres és magas koffeintartalmú, orrunkat új fa és fűszer illattal tölti meg. Kiegyensúlyozottan kesernyés íze a leghangsúlyosabb, édeskés utóízzel.

Pascucci Extra Bar Mild

arabica/robusta 75%/25%
1000 g
Cikkszám: 31023

Egy hamisítatlan itáliai „Bar” keverék. Határozott testesség, kiegyensúlyozott ízvilág, középmagas koffeintartalom jellemzi, csokoládé és szárazgyümölcs jegyekkel. A keveréket, amely a 80-as évek közepén született, azért fejlesztették ki hogy forradalmasítsa íz-, illatvilágában, aromájában és felülírja az olasz szokásokat. Ez a márka tovább fejleszti az addig használt Classic márkát.

Pascucci Golden Sack

arabica/robusta 94%/6%
1000 g
Cikkszám: 31033

A Pascucci bestsellere.
1990-ben született és 7 fajta kávéból állították össze, magas arabica tartalmú kávékeverék. Tükrözi az olasz ízlésnek az ízvilág terén végbemenő változásait. Illatában és utóízében kakaó, szárított gyümölcs, érett szilva, méz és fehéres világos virágok jegyeit fedezhetjük fel. Koffeintartalma 1% körül van, a Golden Sack keverékünk a minőség és a legkedveltebb kávénk szinonimája.

Pascucci 100% Arabica

100% arabica
1000 g
Cikkszám: 31050

Négy féle single origin kávéból álló keverék. A blend összeállítása során analizálták a rendelkezésre álló kávék aromáját, ízvilágát, s csak a különleges minőségűekből válogattak, amelyek a következők. Indiai természetes arabica, mosott Salvadori arabica, Columbiai light supremo és a Costa Rica-i Irazu vulkán lábánál található rendkívül aroma gazdag kávé. Friss és virágos, savtartalma magas, de nem tolakodóan, a kávét rendkívül markáns, nagyon érett gyümölcs ízzel gazdagítja.

Pascucci Koffeinmentes

1000 g
Cikkszám: 31043

A Pascucci készített egy különleges keveréket azok számára, akik nem szeretnének lemondani a kávé élvezetéről, azonban a koffeint kénytelenek mellőzni. Az eredmény egy gondosan válogatott, ízekben gazdag, testes keverék, mely az igazi olasz espresso élvezetét nyújtja. Az adagonkénti csomagolása biztosítja a mindig friss aromát, a kevésbé forgalmas vendéglátó egységek számára is.

Pascucci Bio

arabica/robusta 90%/10%
1000 g
Cikkszám: 31509

Bio kávék iránti növekvő piaci igényre a Pascucci válasza a Pascucci Bio. A keverék összetétele (90-10%) arabica-robusta, mely ökológiai termesztésből származik. Ez a keverék a manapság divatos ízvilágot tartja szem előtt: a kávé ne legyen „erős”, ne legyen keserű. Legyen egészségesen tiszta! A márkától elvárható minőséget nem egyszerű hozni: Az összetételét alkotó 7 kávé struktúrát ad a kávénak. Magától értetődően mindegyikük megfelel a minősített biogazdálkodás szigorú fel-tételeinek, így megőrzik eredeti tulajdonságaikat.