5 M: A tökéletes Pascucci olaszul
1. MISCELA – A KÁVÉKEVERÉK
A Pascucci szakemberei jól tudják, hogy a nyersanyag -vagyis a kávébab gondos kiválasztása az alapja az igazán jó kávék alkotásának.
2. MACINADOSATORE – A DARÁLÓ
A daráló megfelelő karbantartása, a szemcseméret beállítása sarkalatos pont a minőségi kávé készítésének.
3. MACCHINA – A KÁVÉGÉP
A kiváló aromák és a crema, mely egy igazi espresso koronája, csak megfelelő víznyomással és hőfokkal, mindez csak tökéletes kávégéppel érhető el.
4. MANUTENZIONE – A KARBANTARTÁS
Hiába a tökéletes technika, ha az időszakos karbantartások elmaradnak. Hibátlan kávét csak megfelelően karbantartott gépekkel lehet készíteni.
5. MANO – A KÉZ (AZ EMBER, A MAGA SZAKÉRTELMÉVEL)
Szakértelem, elhivatottság a Pascucci hitvallása. Partnereink képzését, a Pascucci kávékülönlegességek elkészítésének betanítását képzett szakemberünkkel biztosítjuk.